ua en ru

У ДНР співробітників поліції" підозрюють в причетності до ліквідації Мотороли, - ІВ

У ДНР співробітників поліції" підозрюють в причетності до ліквідації Мотороли, - ІВ Фото: Дмитро Тимчук

За словами Тимчука, затримання можуть проводитися за вказівкою Захарченко

Так зване "Міністерство державної безпеки" самопроголошеної "Донецької народної республіки" проводить затримання співробітників поліції", яких підозрюють в причетності до вбивства бойовика Мотороли (Арсена Павлова). Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"МГБ ДНР" проводить масштабні затримання співробітників поліції ДНР". Останні підозрюються в причетності до ліквідації командира бандформування "Спарта" "Мотороли". Серед співробітників "МВС ДНР" поширюється інформація, що затримання проводяться за прямою вказівкою ватажка "ДНР" А. Захарченко, який використовує ліквідацію "Мотороли" для усунення з рядів "МВС" неугодних елементів за прикладом В. Плотницького в "ЛНР" (останній під приводом "боротьби з наслідками спроби держперевороту" проводить масові чистки в "держструктурах ЛНР")", - написав Тимчук.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». Найбільш активно протягом минулих вихідних окупанти вели ...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 31 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, раніше Тимчук повідомив, що після вбивства Мотороли (Арсена Павлова) командний склад бойовиків змінили на кадрових військовослужбовців Російської Федерації.