ua en ru

ОРДО зірвали відновлення мобільного зв'язку в окупованих районах

ОРДО зірвали відновлення мобільного зв'язку в окупованих районах Фото: Vodafone Україна (flickr.com/vodafone_Ukraine)

Представники ОРДО не погодили проведення ремонту

Самопроголошена "Донецька народна республіка" зірвала відновлення мобільного зв'язку Vodafone, не погодивши проведення ремонтних робіт. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України в Twitter.

"О 14:00 19 січня мобільний зв'язок Vodafone Україна було відновлено на території ОРЛО. Подану компанією в СЦКК заявку на проведення робіт в ОРДО не було узгоджено з боку представників незаконних збройних формувань ОРДО. Українська сторона докладає зусиль для відновлення зв'язку", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі завершили роботи з відновлення зв'язку Vodafone, однак зв'язок працює в повному обсязі тільки в Луганській області. Зазначимо, мобільний зв'язок цього оператора на окупованому Донбасі був відсутній з 11 січня 2018 року. За словами заступника голови Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Георгія Туки, зв'язок відклювся в результаті пориву кабелю в трьох місцях.