ua en ru

У ДНР поширюються чутки про зміну "керівництва" в жовтні, - Тимчук

У ДНР поширюються чутки про зміну "керівництва" в жовтні, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук (nfront.org.ua868.jpg)

У Донецьку відбулася нарада за участю вищого керівництва" ДНР і представників РФ

На тимчасово непідконтрольній Україні території Донецької області поширюються чутки про зміну "керівництва" в жовтні. Про це у Facebook повідомив лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"У вищій та середній ланці "адміністрації глави ДНР" поширюються чутки про зміну керівного складу ДНР в жовтні цього року, засновані на останні події в Донецьку. Так, 5 вересня 2017 року в Донецьку відбулася нарада за участю вищого керівництва" ДНР та представників Російської Федерації (РФ) з питань подальшого розвитку ДНР", - йдеться в повідомленні.

Згідно інформації ІС, за вказівкою російської сторони, участь у нараді взяло обмежене коло ватажків ДНР, при цьому, наприклад, лідер громадського руху "Донецька республіка" Денис Пушилін не був на неї допущений.

У ході наради представники АП РФ не вказали чітких перспектив для ДНР, однак дали зрозуміти, що стратегічні рішення з цього питання будуть прийматися в Кремлі найближчим часом і будуть пов'язані з кардинальними кадровими перестановками в ДНР.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». Російсько-терористичні війська ущільнюють свої позиції на п...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 11 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в так званій "Донецької народній республіці" провели навчання на випадок "широкомасштабного наступу" Збройних сил України.