ua en ru

У ДНР поширюються чутки про наступ української армії незабаром, - розвідка

У ДНР поширюються чутки про наступ української армії незабаром, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі (mykolaivka-rada.gov.ua)

За даними розвідки, чутки поширюються за допомогою СМС-повідомлень

На підконтрольній самопроголошеній "Донецькій народній республіці" території поширюються чутки про наступ української армії незабаром. Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України у Facebook.

Повідомляється, що противник продовжує вживати заходи щодо дискредитації сил АТО і введенню в оману мирного населення шляхом поширення інформації про можливість наступальних дій підрозділами ЗС України найближчим часом.

"Командування 1 АК (Донецьк) ЗС РФ використовує відповідні чутки для посилення агітаційних заходів з метою призову місцевих жителів на військову службу до складу російських окупаційних військ. Інформація поширюється, в тому числі шляхом розсилки СМС-повідомлень оператором стільникового мобільного зв'язку "Фенікс", - йдеться в повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей станом на 27 липня Противник продовжує і...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 27 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сили АТО відбили атаку бойовиків в районі Катеринівки.