ua en ru

У ДНР поширюються чутки про підготовку провокацій з боку ЗСУ

У ДНР поширюються чутки про підготовку провокацій з боку ЗСУ Фото: Тимчук повідомив, що бойовики чекають провокацій від ВСУ в найближчі дні

За чутками бойовиків, ЗСУ отримали завдання провести масовані обстріли терористичних та цивільних об'єктів

У самопроголошеній "Донецькій народній республіці" поширюються чутки про підготовку Збройними силами України провокацій на Донецькому і Маріупольському напрямках. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

Згідно з даними "військової розвідки" бойовиків, українські військовослужбовці нібито отримали завдання в період з 17 по 20 червня провести ряд масованих обстрілів терористичних і цивільних об'єктів на південному заході "ДНР".


За інформацією бойовиків, ЗСУ постараються "максимально дестабілізувати обстановку на Маріупольському напрямку з використанням ДРГ, для відволікання уваги від міфічного підготовлюваного наступу сил АТО в р-нах н. п. Авдіївка, Ясинувата і Горлівка".

У той же час серед терористів поширюються чутки про власний наступ.

"Обговорюється інформація про активізацію бойових дій в найближчі дні, нібито з відволікаючим ударом бойовиків в районі Майорска, основний удар - на Маріупольському напрямку", - заявив Тимчук.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ДНР готуються до прибуття підкріплення з Криму.