ua en ru

ДНР передала Нідерландам останки і уламки з місця катастрофи MH17

ДНР передала Нідерландам останки і уламки з місця катастрофи MH17 Фото: уламки MH17 (flickr.com/osce_smmu)

Передача останків і уламків пройшла в офісі місії ОБСЄ в Донецьку

Представники самопроголошеної "Донецької народної республіки" передали нідерландській стороні останки і уламки з місця катастрофи MH17 в липні 2014 року. Про це повідомив представник так званої "генпрокуратури ДНР" Роман Білоус, передає сепаратистський сайт "Донецьке агентство новин".

"Щойно ми передали уламки і, імовірно, останки жертв катастрофи малазійського Boeing уповноваженим представникам Голландії - пану Уолку і пану Даалману", - повідомив Білоус.

Також повідомляється, що передача останків і уламків відбулася в офісі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Донецьку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що США не розсекречують докази провини бойовиків у катастрофі рейсу MH17 на Донбасі, оскільки американські спецслужби зацікавлені в тому, щоб зберегти в таємниці свої джерела інформації.

Катастрофа Boeing 777 "Малайзійських авіаліній" сталася 17 липня 2014 року в небі над Донецькою областю. Жертвами катастрофи стали усі 298 осіб, які перебували на борту. Більшість з них були громадянами Нідерландів.