ua en ru

У ДНР відправили у примусову відпустку працівників Єнакіївського метзаводу, - розвідка

У ДНР відправили у примусову відпустку працівників Єнакіївського метзаводу, - розвідка Фото: бойовики ДНР (strelkov.info)

На Донбасі зупиняються процеси на підприємствах вугільної і металургійної промисловості

Керівництво самопроголошеної "Донецької народної республіки" відправило у примусовий двомісячну відпустку працівників Єнакіївського металургійного заводу. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"На тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей відзначається подальше погіршення соціально-економічної ситуації. Зупиняються виробничі процеси на підприємствах вугільної та металургійної промисловості, зростає безробіття. Зокрема, незважаючи на обіцянки т. н. "Керівництва ДНР" з повного відновлення до кінця червня ц. р. функціонування "Єнакіївського металургійного заводу", з липня всі працівники підприємства (близько 5 тис. осіб) примусово відправлені у двомісячний відпустку", - йдеться в повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької і Луганської областей станом на 8 липня На тимчасово окупован...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 8 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше розвідка повідомляла, що на Донеччині двоє російських офіцерів із застосуванням зброї пограбували кілька приміщень місцевих жителів.