ua en ru

ДНР звинуватила "українських диверсантів" у пограбуванні продскладу в Донецьку, - Тимчук

ДНР звинуватила "українських диверсантів" у пограбуванні продскладу в Донецьку, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук

В окупованому Донецьку було оголошено план "Перехоплення"

Бойовики самопроголошеної "Донецької народної республіки" звинуватили в пограбуванні продовольчого складу в окупованому Донецьку "українських диверсантів". Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив лідер групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук.

"Пограбування 26 вересня продскладу "1-го АК ДНР" у Донецьку (було вкрадено понад 1 тонни продовольства, у охорони була відібрана стрілецька зброя) викликало широкий резонанс в ДНР. У місті окупантами був введений план "Перехоплення". Згідно з інформацією "правоохоронців ДНР", наліт на склад здійснила "українська ДРГ", яка задіяла для пограбування кілька одиниць автотранспорту", - написав Тимчук.

За його словами, бойовики впевнені, що нібито українська ДРГ прибула з Макіївки, де в даний час бойовики проводять пошуки "диверсантів".

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». Напруженість у зоні АТО «зміщується» з приморського і Донецког...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 29 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Донецьку в результаті пограбування російськими військовими продовольчих складів 1 АК (Донецьк) Збройних сил Російської Федерації вбиті двоє військовослужбовців окремого комендантської полку корпусу.