ua en ru

У ДНР моніторять соціальну ситуацію в колективах "націоналізованих" підприємств, - Тимчук

У ДНР моніторять соціальну ситуацію в колективах "націоналізованих" підприємств, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук

Захарченко запропонував організувати виплату одноразових "премій" працівникам підприємств

У так званій "Донецькій народній республіці" (ДНР) моніторять соціальну ситуацію в колективах "націоналізованих" підприємств. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"За вказівкою керівництва ДНР розпочато проведення моніторингу соціальної ситуації в колективах підприємств, які підлягають "націоналізації". "МГБ ДНР" доповідає про напружену ситуацію і невдоволення в більшості колективів, викликану "націоналізацією" - працівники у своїй масі впевнені, що дані дії бойовиків призведуть до повного знищення підприємств і, відповідно, робочих місць", - повідомив Тимчук.

Крім того, за інформацією Тимчука, для стабілізації ситуації на "націоналізованих" підприємствах, ватажок ДНР Олександр Захарченко запропонував організувати виплату одноразових "премій" працівникам даних підприємств. Крім того, Захарченко ініціював проведення роботи по виявленню "найбільш активних працівників, що проявляють невдоволення "націоналізацією".

"Міністр фінансів ДНР" Є. Матющенко вказала, що для таких масштабних незапланованих виплат в "бюджеті республіки" немає коштів", - повідомив Тимчук.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление». Российско-террористические войска в зоне АТО на Донбассе масс...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 5 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що для управління "націоналізованими" підприємствами в ДНР прибули громадяни РФ.