ua en ru

У ДНР/ЛНР затримують дезертирів з числа військових РФ за злочини проти населення

У ДНР/ЛНР затримують дезертирів з числа військових РФ за злочини проти населення Фото: військові РФ на Донбасі

На Донбасі зростає кількість правопорушень, здійснених військовими РФ

У так званих "Донецькій/Луганській народних республіках" (ДНР/ЛНР) затримують дезертирів з числа військовослужбовців Російської Федерації за злочини проти населення. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Повідомляється, що на Донбасі через низький морально-психологічний стан зростає кількість правопорушень здійснених військовими РФ у відношенні до місцевого населення.

"Так званими “правоохоронними органами” ЛНР/ДНР затримувались військовослужбовці, які самовільно залишили місце служби зі зброєю, захоплювали місцеве населення з метою отримання викупу, здійснювали розкрадання і продаж обладнання промислової інфраструктури та автомобілів", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що на передових позиціях військових РФ згоріли дві одиниці броньованої техніки, у яких тримали каністри з викраденим для продажу бензином.

У ДНР/ЛНР затримують дезертирів з числа військових РФ за злочини проти населення

Фото: запис у Facebook Головного управління розвідки Міноборони

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у ДНР почали активну кампанію з припинення продажу товарів українського виробництва.