ua en ru

У ДНР не хочуть поспішати з введенням російських військ на Донбас

У ДНР не хочуть поспішати з введенням російських військ на Донбас Представник ДНР на мінських переговорах Денис Пушилин

У самопроголошеній "Донецької народної республіки" не хочуть поспіху в питанні введення російських військ на територію Донецької та Луганської областей. Про це заявив представник ДНР на мінських переговорах Денис Пушилин, передає "Російська служба новин".

За його словами, перш ніж повертати Президентові РФ право вводити війська в Україну, варто дочекатися рішення Президента США Барака Обами з питання поставок зброї Україні.

"Не будемо забігати вперед. Ми повинні спробувати максимально використати інші варіанти дипломатичного характеру. Все-таки живемо в цивілізований час, брутальне застосування сили ні до чого хорошого не приведе - наслідки можуть бути сумними", - зазначив Пушилин.

Раніше перший заступник голови фракції "Справедлива Росія" в Державній Думі РФ Михайло Ємельянов заявив, що парламент повинен знову надати Путіну право вводити війська в Україну, якщо США почнуть реальні постачання зброї в цю країну.

Нагадаємо, напередодні Конгрес США прийняв резолюцію, в тексті якої міститься заклик до Обами відправити озброєння Україні.