ua en ru

ДНР не буде "націоналізувати" завод "Стірол", - ІС

ДНР не буде "націоналізувати" завод "Стірол", - ІС Фото: ДНР передумала "націоналізувати" завод Фірташа

"Керівництво республіки" передумало забирати завод з-за серйозної підтримки Фірташа у РФ

"Керівництво Донецької народної республіки" передумало "націоналізувати" завод "Стирол", який належить українському бізнесменові Дмитру Фірташу. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив лідер групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

"Керівництво ПАТ "Концерн Стирол" (м. Горлівка, перереєстрований на підконтрольній території Україні у м.Черкаси) інформувало працівників підприємства про те, що "націоналізації" заводу з боку ДНР не відбудеться", - написав Тимчук.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление». За недельный период с 2 по 8 марта с.г. «1 АК ДНР» и «2 АК ЛН...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 10 березень 2017 р.

За його словами, причиною такої "зміни курсу" стала наявність серйозної підтримки у РФ власника заводу Дмитра Фірташа.

Також персонал запевнили, що зарплата і далі буде виплачуватися у гривнях, при цьому кожен працівник заводу щомісяця буде отримувати додаткову відпустку строком на 2 доби для виїзду на підконтрольну Україні територію для отримання виплат в банкоматі.

При цьому керівництво заводу повідомило про те, що працівникам, під загрозою штрафів, необхідно вступити до "громадських організацій ДНР" (наприклад, для молоді – "ГО Молода республіка"), а також в обов'язковому порядку придбати стартові пакети мобільного оператора "Фенікс".

Нагадаємо, раніше завод "Стирол" був включений до "списку націоналізації" ДНР.