ua en ru

У ДНР активізувалася інформаційна акція "етноцид народів Донбасу", - Тимчук

У ДНР активізувалася інформаційна акція "етноцид народів Донбасу", - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук (РБК-Україна)

У ДНР відреагували на заяву Жебрівського про введення факультативних уроків бойового гопака

У самопроголошеній "Донецькій народній республіці" активізувалась антиукраїнська інформаційна акція "етноцид народів Донбасу". Про це у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

За словами Тимчука, дану акцію курирує Адміністрація президента Росії. Зокрема, нову хвилю викликала заява керівника Донецької обласної військової цивільної адміністрації Павла Жебрівського про введення факультативних уроків бойового гопака в опорних школах.

"Начальник відділу інформаційної політики "міністерства освіти і науки ДНР" Кирило Баришніков назвав ініціативу губернатора "плодом хворої фантазії" і почав стверджувати, що через цей предмет нібито будуть "прибрані з обов'язкової шкільної програми, уроки фізики, математики, географії та ще десяти предметів". У цій пропозиції про нововведення "міносвіти ДНР" побачило "курс української влади на жорстку і кардинальну заміну освітнього процесу примітивною політичною пропагандою", - додав Тимчук.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление». На протяжении прошедших выходных (28-29.10.2017) сетью группы...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 30 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше Тимчук повідомив, що в ЛНР активізують виявлення прихильників України серед молоді.