ua en ru

У Дніпропетровській області затримали за хабар заступника голови міськради

У Дніпропетровській області затримали за хабар заступника голови міськради Ілюстративне фото (twitter.com/nab_ukr)

Чиновника затримали під час отримання хабара

Прокуратурою Дніпропетровської області спільно із співробітниками Управління захисту економіки в області Департаменту захисту економіки Нацполіціі України викрили заступника голови однієї із міських рад області на одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України). Про це повідомляєпрес-служба прокуратури Дніпропетровської області.

Зокрема, правоохоронцями було встановлено, що в січні 2018 року до чиновника звернувся приватний підприємець з питанням про отримання дозволів на використання земельних ділянок для встановлення двох торгових об'єктів і газової автозаправної станції. За вирішення цих питань заступник міського голови вимагав 2,5 тис. доларів США.

В результаті оперативних дій, 11 травня 2018 року під час отримання зазначених коштів було затримано у службовому кабінеті.

В даний час йому повідомлено про підозру у вчиненні вказаного злочину і обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, правоохоронці затримали на хабарі співробітників міграційної служби в Дніпропетровську і Львові.