ua en ru

У Дніпропетровській області затримали чиновника міськради на хабарі у 80 тисяч гривень

У Дніпропетровській області затримали чиновника міськради на хабарі у 80 тисяч гривень Фото: Нацполиция

Чиновник вимагав хабар у підприємця за розміщення магазину

У Дніпропетровській області поліція затримала директора комунального підприємства "Управління ринками" однієї з міських рад області за вимагання хабара у розмірі 80 тисяч гривень. Про це повідомляє прес-служба Нацполиции України.

"В рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 369-2 (зловживання впливом) Кримінального кодексу України, правоохоронці встановили, що з підприємця вимагають неправомірну вигоду. Директор КП "Управління ринками" однієї з міськрад "зажадав" за 33 квадратних метри землі 80 тисяч гривень. На цій ділянці підприємець хотів розмістити магазин", - йдеться в повідомленні.

Чиновник вимагав хабар за сприяння у прийнятті позитивного рішення при розгляді заяви на постійної земельної комісії міської ради. Співробітники Нацполиции затримали чоловіка при отриманні хабара.

altalt

Фото: поліція затримала на хабарі чиновника міськради

Нагадаємо, сьогодні повідомлялося, що прокуратура Київської області затримала на хабарі у розмірі 5 тис. гривень старшого сержанта взводу № 1 роти забезпечення безпеки дорожнього руху Управління превентивної діяльності ГУ Нацполиции.