ua en ru

У Дніпропетровській області за добу потонуло троє людей

У Дніпропетровській області за добу потонуло троє людей Фото: із настанням спеки в Україні збільшується кількість потопельників

Одною з потопельниць була дівчинка 2003 року народження

У Дніпропетровській області протягом минулої доби (17 червня) на воді сталося три нещасні випадки, які призвели до летальних наслідків. Про це повідомляє прес-центр ГУ ДСНС в області.

Зокрема 17 червня о 12:55 надійшло повідомлення, що у с. Зоряне Межівського району по вул. Перемоги, під час відпочинку зі своїм батьком, пішла купатися у місцевий ставок та не повернулася дівчинка 2003 року народження. Тіло загиблої дитини вилучено із води місцевими жителями.

"Цього ж дня, о 18:05 надійшло повідомлення, що у с. Кудашево Криворізкого району внаслідок нехтування правилами поведінки на воді у Карачунівському водосховищі під час рибалки потонув громадянин 1940 року народження. Підрозділом ГУ ДСНС в області тіло чоловіка на відстані 20 метрів від берега вилучено з води", - йдеться в повідомленні.


Також, за даними рятувальників, 17 червня о 20:44 від свідка події надійшло повідомлення, що у Новокодацькому районі по вул. Нарвській чоловік зі своїм сином 6-ти років вийшов на воду на гумовому човні. Через деякий час люди на березі побачили, що на відстані близько 100 метрів від берега у човні залишилась одна дитина.

"Відпочиваючими човен із дитиною було доправлено до берега. Після того як хлопчика розпитали, виявилось, що батько, громадянин 1975 року народження, пірнув із човна та не випірнув. Співробітниками ГУ ДСНС у області було обстежено 1500 м2 акваторії р. Дніпро, тіло не знайдене. В зв’язку з настанням темряви пошукові роботи були тимчасово призупинені", - доповіли у відомстві.

Нагадаємо, 14 червня у смт Затока Лиманського району Одеської області в акваторії Чорного моря під час перебування у воді при штормі (орієнтовна висота хвилі більше 1,5 м) потонуло 4 людини.