ua en ru

У Затоці через шторм потонули 4 особи

У Затоці через шторм потонули 4 особи Фото: Затока

Ще двох осіб вдалося врятувати

У смт Затока Лиманського району Одеської області в акваторії Чорного моря сьогодні, 14 червня, о 15:20 під час перебування у воді при штормі (орієнтовна висота хвилі більше 1,5 м) потонули чотири людини, ще двох вдалося врятувати. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Одеській області.

Як зазначається, спочатку почали тонути троє дітей, на їх порятунок кинулися троє дорослих. Одну дитину вдалося врятувати. Під час порятунку інших дітей дорослі почали тонути. Одного дорослого вдалося врятувати, два інших загинули.


"Таким чином, в результаті події врятовано 1 дитину (14 років) та 1 дорослого (26 років), загинуло 2 дітей (14-ти та 16-ти років) та 2 дорослих (32-х та 46-ти років)", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, до пошуково-рятувальних робіт було залучено пожежно-рятувальні відділення та водолазну групу аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС в Одеській області, катер Держприкордонслужби України, співробітників Національної поліції та місцевих жителів.

"На місці працює оперативна група Головного управління ДСНС України в Одеській області на чолі з першим заступником начальника Головного управління ДСНС в Одеській області", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у селищі Затока вночі 23 травня горіли бази відпочинку "Геолог" і "Топаз".