ua en ru

В Україні з початку року в ДТП загинули майже 3,2 тисячі осіб

В Україні з початку року в ДТП загинули майже 3,2 тисячі осіб Фото: В'ячеслав Аброськін, перший заступник голови НПУ (facebook.com/arsen.avakov.1)

Ще майже 30 тисяч травмовано

Від початку року у дорожньо-транспортних пригодах в Україні загинули 3184 людини, 29 тисяч 932 - травмовано. Про це повідомив перший заступник глави Національної поліції України В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook.

"Тільки за останню добу 19 людей загинули у результаті ДТП", - йдеться у повідомленні.

Аброськін зазначив, що у одній з ДТП ввечері 20 листопада у Чернігівській області при переході дороги загинула мати, 1989 р. н., і дві її доньки. Одній дівчинці було сім років, іншій - дев’ять місяців.

Посадовець закликав водіїв бути обережними на дорогах.

Ранок сьогодні дуже жахливий. «Дорожня війна» вбиває щодня громадян і кількість жертв постійно зростає. Звертаюсь до вод...

Опубліковано Вячеславом Аброськиним 20 листопад 2017 р.

Нагадаємо, 20 листопада в Оболонському районі Києва автомобіль Lanos врізався в магазин, який знаходиться біля зупинки громадського транспорту. Причиною ДТП стало перевищення швидкості автомобілем. Машина мало не влетіла в жінку з дитиною. Вони встигли відскочити за кілька секунд до аварії. Водія забрала швидка допомога.