ua en ru

У Дніпропетровській області перекрили канал постачання боєприпасів із зони АТО

У Дніпропетровській області перекрили канал постачання боєприпасів із зони АТО Фото: Служба безпеки України (oda.zt.gov.ua)

Військовий привозив з Донбасу тротилові шашки та гранати для продажу

У Дніпропетровській області перекрили канал постачання боєприпасів із зони проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру Служби безпеки України,

За даними слідства, один з військовослужбовців дислокованої у Дніпропетровській області частини після відряджень на Донбас привозив для продажу боєприпаси.

"Оперативники спецслужби задокументували факт реалізації військовим чотирьох тротилових шашок загальною вагою один кілограм, вісім гранат РГД-5 та РГН з запалами та затримали зловмисника", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що за даним фактом відкрито кримінальну справу, затриманому оголошено про підозру, а суд взяв його під варту. Тривають слідчо-оперативні дії.

altalt

Фото: військовий намагався продати тротилові шашки і гранати

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі поблизу лінії розмежування виявили схованку з вибухівкою. Оперативники СБУ виявили ящик з двадцятьма кілограмами тротилу, майже сім тисяч патронів калібру 7,62 та інші боєприпаси.