ua en ru

У Дніпропетровській області з гранатомета обстріляли автомобіль з поліцейськими

У Дніпропетровській області з гранатомета обстріляли автомобіль з поліцейськими Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Правоохоронці отримали незначні тілесні ушкодження

у Дніпропетровській області В місті Жовті Води автомобіль, у якому перебували двоє співробітників поліції, обстріляли імовірно з ручного протитанкового гранатомета. Про це повідомляє прес-служба обласного управління Національної поліції.

Відзначається, що правоохоронці отримали незначні тілесні ушкодження.

"Встановлено, що увечері 10 листопада в місті Жовті Води двоє поліцейських, 1979 і 1980 років народження, сідали в особистий автомобіль ВАЗ і почули хлопок. У машині відразу виникло загоряння, яке правоохоронці самостійно ліквідували. Один з поліцейських отримав тілесні ушкодження у вигляді різаної рани ноги. Транспортний засіб згоріло наполовину", - йдеться в повідомленні поліції.

Правоохоронця попередньою причиною вибуху назвали постріл з РПГ-18 (ручного протитанкового гранатомета, - ред.). З місця події вилучено залишки реактивної гранати.

За фактом події порушено кримінальне провадження за ст. 348 Кримінального кодексу України (посягання на життя співробітника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця).

Нагадаємо, у Хмельницькому 5 листопада, під ранок в центрі міста виник конфлікт зі стріляниною між двома групами осіб, в результаті якої у двох приміщеннях для розіграшу лотерей було зруйновано обладнання і був пошкоджений автомобіль "BMW".