ua en ru

В Дніпропетровській обл. внаслідок вибуху боєприпаса загинув підліток

В Дніпропетровській обл. внаслідок вибуху боєприпаса загинув підліток Трагедія в Дніпропетровській обл.: через вибух снаряда загинула дитина

В Дніпропетровській обл. внаслідок вибуху кумулятивного заряду протитанкового гранатомета загинув 13-річний підліток. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Дніпропетровській обл.

Повідомляється, що 2 квітня до працівників Широківського райвідділу міліції від чергового лікаря бригади швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення, що на військовому полігоні поблизу с. Зелений гай стався вибух.

"Встановлено, що у с. Зелений гай знаходиться покинутий військовий полігон, біля якого пасли худобу безробітний 54-річний громадянин з 13-річним хлопчиком. Хлопчик зайшов на цей полігон і знайшов предмет, схожий на кумулятивний заряд ручного протитанкового гранатомета, який вибухнув у нього в руках. В результаті вибуху дитина отримала травми, несумісні з життям. Зараз йде розслідування для з'ясування всіх обставин справи", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, під час вибуху складу боєприпасів під Донецьком загинув помічник терориста "Гіві".