ua en ru

У Дніпропетровській обл. військова техніка зіткнулася з маршруткою, троє поранених

У Дніпропетровській обл. військова техніка зіткнулася з маршруткою, троє поранених Фото: ДТП (www.facebook.com/PoliceDniproRegion)

Постраждалі отримали легкі тілесні ушкодження

У селищі Меліоративне Дніпропетровської області 10 жовтня військова техніка зіткнулася з маршруткою, у результаті чого було поранено трьох людей. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на Facebook прес-служби Національної поліції у Дніпропетровській області.

У Дніпропетровській обл. військова техніка зіткнулася з маршруткою, троє поранених

Вказано, що три особи отримали легкі тілесні ушкодження.

У Дніпропетровській обл. військова техніка зіткнулася з маршруткою, троє поранених

Фото: місце ДТП

"Внаслідок зіткнення маршрутного таксі та військового автомобіля 3-е осіб отримали легкі тілесні ушкодження", - зазначили у відомстві.

Також повідомляється, що зараз на місці дорожньо-транспортної пригоди в селищі Меліоративне Новомосковського району працюють поліцейські.

Як писало РБК-Україна у серпні, Міністерство оборони України проводило розслідування дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) з військовим автомобілем, яка відбулося у Києві. Зазначалося, що 18 серпня, близько 21:30 на Подолі в Києві, одна з бойових машин зі складу колони військової техніки, виконуючи поворот, в'їхала в будівлю по вул. Ярославський.

Зазначалося, що постраждалих у результаті зіткнення немає, є незначні пошкодження фасаду будівлі.

Нагадаємо, на вулиці Ярославській у столиці зенітна установка "Бук", яка брала участь у репетиції військового параду, приуроченої до Дня незалежності, в'їхала в будівлю бізнес-центру.