ua en ru

У Дніпропетровській обл. сталася ДТП за участю службового автомобіля Нацполіції

У Дніпропетровській обл. сталася ДТП за участю службового автомобіля Нацполіції Фото: ДТП в Дніпропетровській обл.

В автомобілі знаходився співробітник поліції і цивільна особа

У Дніпропетровській обл. неподалік с.Радсело сталося ДТП за участю службового автомобіля Шкода Октавіа Управління Національної поліції України в Дніпрі. Про це повідомили в Патрульній поліції Дніпра в понеділок, 17 квітня, на сторінці Facebook.

"У ході проведення перевірки зазначених фактів було встановлено, що 16.04.2017 приблизно о 19.00-20.00 на ділянці дороги від траси Т-04-12 в бік селища Радсело сталася дорожньо-транспортна пригода за участю службового автомобіля Шкода Октавіа. В результаті дорожньо-транспортної пригоди зазначений автомобіль з'їхав у кювет і зіткнувся з деревом, внаслідок чого особи, що знаходилися в автомобілі, отримали тілесні ушкодження", - йдеться в повідомленні.

В Патрульній поліції також додали, що в автомобілі перебували т.в.о. заступника начальника - начальника відділу моніторингу та аналітичного забезпечення Управління патрульної поліції в місті Дніпрі ДПП Логвиненко М. Ю. та цивільна особа, 1995 року народження.

З приводу події, яка залишилася 16 квітня 2017 року на трасі, близько с. Радсело: до Управління патрульної поліції в місті ...

Опубліковано Патрульна поліція Дніпра 17 квітня 2017 р.

"Постраждалих у ДТП з травмами різного ступеня доставлено до реанімаційного відділення Кам'янської міської лікарні швидкої допомоги", - наголошується в повідомленні.

Також у поліції підкреслили, що на даний момент проводиться службове розслідування, "за результатами якого, Управління патрульної поліції Дніпра буде інформувати громадськість".

Нагадаємо, в ДТП в Житомирській обл. загинуло 5 осіб.