ua en ru

Дніпропетровський військкомат направив призовників в АТО без підготовки та екіпіровки, ведеться перевірка

Дніпропетровський військкомат направив призовників в АТО без підготовки та екіпіровки, ведеться перевірка Фото: Мобілізація

Дніпропетровський військкомат направив цих людей на фронт, минаючи навчальні частини

Дніпропетровський військкомат направив людей на фронт, минаючи навчальні частини, без форми, без спільників, але найголовніше - ненавчених. Про це повідомляє керівник координаційного штабу при Міноборони щодо усунення проблем з виплатами та наданням статусу учасника АТО, волонтер Олексій Ліпіріді у своєму Facebook.

"Виявляється, дніпропетровський військкомат направив цих людей на фронт, минаючи навчальні частини. Ррраз і на фронт. Без форми, без спільників, без Броники, але найголовніше - ненавчених", - зазначив Ліпіріді.

Повідомляється, що група доповіла в координаційний штаб, який, у свою чергу, доповів у Генеральний штаб та Міністерство оборони України

"Нашу інформацію перепровірили і переконалися в її правдивості. Цих людей забрали з передової. Спасибі командуванню, яке негайно відреагувало на цей кричущий випадок", - зауважив він.

Начальник ГШ призначив службове розслідування та відсторонив воєнкома і його зама від виконання обов'язків на час розслідування.

Нагадаємо, В Україні в понеділок, 17 серпня, завершилася шоста, остання з числа запланованих Генштабом, хвиля мобілізації.