ua en ru

У Дніпропетровську виграна половина джек-поту лотереї МЕГАЛОТ

Жовтень традиційно стає щедрим на виграші місяцем для державної лотереї МЕГАЛОТ. У жовтні 2011 року гравець зі Львова зірвав джек-пот 13,8 млн. грн., а через рік, у суботу 13 жовтня 2012 року відбулася чергова сенсація серед числових лотерей України - у лотереї МЕГАЛОТ виграли половину джек-поту - Мегаприз 7,5 мільйонів гривень.

За вгадані 6 чисел з 42-х, гравець з Дніпропетровська виграв один з двох багатомільйонних призів лотереї. Нагадаємо, що на даний момент у лотереї МЕГАЛОТ розігрується найбільший Мега джек-пот в Україні - 15 мільйонів гривень, а також Мегаприз, який становить 7,5 мільйонів гривень.

Володар Мегапризу зробив ставку на один ігровий варіант, який коштував всього 5 гривень. Гравець не вгадав Мегакульку, тому Мега джек-пот державної лотереї встояв! Згідно з правилами лотереї, гравець міг додатково придбати всі можливі варіанти «Мегакульок» всього за 9 гривень і в такому випадку виграш міг скласти 15 000 000 гривень!

Виграшна ставка була зроблена в Дніпропетровську на вулиці Героїв Сталінграда, 118Д.

Кількість і активність гравців, що реєструють свої ставки у лотереї МЕГАЛОТ, зростає з кожним тиражем, а від цього безпосередньо залежить частота виграшів.

Тому не виключено, що незабаром у лотереї МЕГАЛОТ з'являться щасливі володарі чергового Мегапризу або устоявшего поки на кону Мега джек-поту.

Тим більше, що з можливістю додатково до основного ігрового варіанту придбати всі дев'ять Мегакульок значно зросла ймовірність його виграшу. Наступний розіграш двох багатомільйонних призів відбудеться у середу, 17 жовтня о 20:50 на Першому Національному каналі. На кону за Мега джек-пот 15 млн. грн. і Мегаприз 7,5 млн. грн. і чим більшою буде активність гравців, тим більшою стає ймовірність розіграшу цих призів.

Компанія МСЛ щиро вітає гравця і сподівається на його швидке поява для оформлення мультимільйонного виграшу в Дніпропетровському представництві. Відповідно до умов проведення лотереї виграш буде виплачений протягом 18 місяців з моменту оформлення документів гравцем.