ua en ru

У Павлограді в школі розпилили невідому речовину, евакуювали майже 700 учнів

У Павлограді в школі розпилили невідому речовину, евакуювали майже 700 учнів Фото: у Павлограді в школі розпилили невідому речовину (facebook.com pavlograd5632ua.)

На даний момент на місці події працюють правоохоронці

У Павлограді (Дніпропетровська область), в школі розпилили невідому речовину, евакуювали 680 школярів. Про це повідомляє місцеве видання 5632.com.ua.

"Сьогодні, близько 12-ї години на спецлінію "102" надійшло повідомлення про те, що в приміщенні навчального закладу чути запах газу. У зв'язку з чим, правоохоронці евакуювали всіх 680 учнів", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, на місце події оперативно прибули співробітники поліції, газова служба та представники міської влади.

"Інформація про витік газу не підтвердилася. Попередньо встановлено, що на першому поверсі, в чоловічому туалеті, невідомий відкрив балончик з перцевим газом", - йдеться в повідомленні.

На даний момент на місці події працюють правоохоронці.

Як зазначається, на даний момент в медичні установи ніхто з учнів не звертався.

Нагадаємо, 8 травня 2018 року в Черкасах сталося масове отруєння школярів - під час шкільної лінійки учням стало зле. З отруєнням у лікарні міста були доставлені 4 вчителі та 53 дітей. На даний момент 22 дітей уже виписали з лікарні. За фактом масового отруєння в Черкасах поліція відкрила кримінальне провадження.

Крім того, у Новомосковську (Дніпропетровська область) на лінійці в школі №6, 8 травня, з поганим самопочуттям до медиків звернулися 19 дітей.