ua en ru

У Дніпрі затримали на хабарі 10 тисяч гривень чиновник міськради

У Дніпрі затримали на хабарі 10 тисяч гривень чиновник міськради Фото: хабар (РБК-Україна)

Зараз вирішується питання про обрання запобіжного заходу

Слідчі прокуратури Дніпропетровської області спільно із співробітниками Служби безпеки України в області викрили державного службовця Дніпровської міської ради під час отримання неправомірної вигоди. Про це сообщает прес-служба прокуратури області.

Так, встановлено, що головний спеціаліст одного з відділів Департаменту по роботі з активами Управління земельних відносин Дніпровського міської ради отримав від громадянина хабар у розмірі 10 тис. гривень за сприяння в отриманні права власності на земельну ділянку в Дніпрі.

"Оперативники спецслужби задокументували, що чиновник "запропонував" місцевому жителю оплатити двадцять п'ять тисяч гривень, крім офіційно встановлених платежів, за погодженням документів на відведення земельної ділянки та реєстрації житлового будинку", - про це повідомляє СБУ в Facebook.

Повідомляється, що 22 вересня під час одержання неправомірної вигоди держслужбовець був затриманий правоохоронцями.

Зараз вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у вчиненні вказаного кримінального злочину і обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше Печерський райсуд Києва заарештував голову Кіровського районного суду Дніпра Геннадія Подберезного, який намагався дати хабар керівнику САП Назару Холодницкому.