ua en ru

У Дніпрі на хабарі у 10 тис. доларів затримали старшого слідчого поліції

У Дніпрі на хабарі у 10 тис. доларів затримали старшого слідчого поліції Фото: Служба безпеки України (flickr.com/securityserviceofukraine)

Поліцейський вимагав гроші від бізнесмена, якого звинуватив у несплаті податків

У Дніпрі на хабарі у 10 тис. доларів затримали старшого слідчого обласного управління поліції. Про це йдеться в повідомленні прес-центру Служби безпеки України.

За даними слідства, старший лейтенант поліції вимагав 10 тис. тисяч доларів від приватного підприємця, якого звинуватив у порушеннях податкового законодавства.

"Оперативники спецслужби затримали старшого слідчого в одному зі спальних районів Дніпра після отримання усієї суми хабара. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення затриманому про підозру та обрання міри запобіжного заходу", - йдеться в повідомленні.

altalt

Фото: затримання хабарника

Нагадаємо, раніше у Львові затримали працівника СБУ за вимагання 10 тис. доларів. Оперуповноважений управління СБУ у Львівській області вимагав 10 тис. доларів і перереєстрацію права власності на авто BMW X5 на підставну особу за закриття кримінальної справи щодо власника одного з розважальних закладів Львова.