ua en ru

У Дніпрі СБУ перекрила канал постачання зброї з зони АТО

У Дніпрі СБУ перекрила канал постачання зброї з зони АТО Фото: СБУ

Колишній волонтер продавав зброю і боєприпаси з зони АТО

У Дніпрі Служба безпеки України (СБУ) затримала торговця зброєю із зони проведення антитерористичної операції. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"Правоохоронці встановили, що колишній волонтер, який часто перебував на сході України, налагодив через своїх знайомих канал постачання зброї і боєприпасів для перепродажу зацікавленим особам. Оперативники СБ України задокументували отримання зловмисником "партії товару" з району проведення АТО", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що під час обшуку в приватному будинку торговця співробітники спецслужби вилучили автомат Калашникова з приладом нічного бачення, глушником та чотирма магазинами, рушницю ТОЗ-66, чотири пістолети, набої різного калібру та холодну зброю.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

altaltalt

Фото: СБУ перекрила канал постачання зброї з зони АТО

Нагадаємо, також сьогодні в Донецькій області Служба безпеки України виявила елементи зброї російського виробництво, яке було використане проти сил антитерористичної операції.