ua en ru

У Дніпрі п’яний чоловік здійснив напад на будівлю ОДА

У Дніпрі п’яний чоловік здійснив напад на будівлю ОДА Фото: поліція

Місцевий житель розбив молотком вікна скляного фасаду будівлі

У Дніпрі сьогодні вранці, 4 квітня 2017 року, п’яний чоловік здійснив напад на будівлю обласної державної адміністрації. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

"4 квітня о четвертій годині ранку працівниками Управління поліції охорони був затриманий 53-річний місцевий житель, який знаходячись в стані сильного алкогольного сп’яніння розбив молотком семеро вікон скляного фасаду будівлі Дніпропетровської обласної державної адміністрації", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, зловмисника доставили до відділу поліції для подальшого розгляду справи, пояснити свій вчинок чоловік не зміг, тому що був дуже п’яний.

Повідомляється, що вказаний злочин кваліфікується як хуліганство, зловмиснику загрожує штраф від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 5 років.

Наразі вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбачено ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

altalt

Фото: місце події

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція Дніпропетровської області переведена на посилений режим.