ua en ru

У Дніпрі переселенець з Донецька "замінував" залізничний вокзал

У Дніпрі переселенець з Донецька "замінував" залізничний вокзал Фото: поліція

З приміщення вокзалу евакуювали 125 осіб

У Дніпрі переселенець з Донецька "замінував" залізничний вокзал. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

"Повідомлення про замінування надійшло 10 січня о 1:30 ночі в Дніпровський відділ поліції. Чоловічий голос повідомив: "Я біженець з Донецька. Залізничний вокзал заміновано", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, з приміщення вокзалу евакуювали 125 осіб, вибухотехніки обстежили будівлю, вибухового пристрою виявлено не було.

"Повідомлення про мінування залізничного вокзалу виявилося неправдивим. Слідчим відділом Дніпровського ВП внесено відомості до ЄРДР за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності)", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що в даний час поліція вживає заходів для встановлення і затримання зловмисника, йому загрожує до 6 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Німеччині сирійський біженець планував теракт на вантажівці.