ua en ru

У Дніпрі у дворі багатоповерхівки підірвали гранату, є постраждалий

У Дніпрі у дворі багатоповерхівки підірвали гранату, є постраждалий Фото: поліція відкрила справи за хуліганство та незаконне поводження зі зброєю (instagram.com/dnepr_police)

Невідомий підірвав гранату в ході конфлікту з відвідувачем залу ігрових автоматів

У Дніпрі у дворі однієї з багатоповерхівок у ході конфлікту невідомий підірвав гранату, в результаті чого інший учасник інциденту отримав поранення. Про це йдеться в повідомленні поліції Дніпропетровської області.

Повідомляється, що інцидент стався вночі на бульварі Слави. За даними поліції, між двома чоловіками зав'язався конфлікт, в ході якого один з них кинув під ноги іншому гранату, в результаті чого потерпілий отримав осколкові поранення обох гомілок. Його направили до лікарні. За даним фактом відкрито кримінальні справи за хуліганство та незаконне поводження з боєприпасами.

За даними місцевих ЗМІ, зловмисник вночі прийшов з'ясовувати стосунки з дівчиною, яка працює в залі ігрових автоматів. Між ними виникла сварка, після чого стався конфлікт з іншим відвідувачем. На вулиці хуліган дістав гранату, кинув під ноги і спробував втекти, проте його затримали перехожі.

У Дніпрі у дворі багатоповерхівки підірвали гранату, є постраждалийУ Дніпрі у дворі багатоповерхівки підірвали гранату, є постраждалийУ Дніпрі у дворі багатоповерхівки підірвали гранату, є постраждалий

Фото: затримання хулігана в Дніпрі (dp.informator.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Житомирській області п'яний пасажир погрожував підірвати автобус гранатою.