ua en ru

У Дніпрі автомобіль в'їхав у дерево, є постраждалі

У Дніпрі автомобіль в'їхав у дерево, є постраждалі Фото: ДТП (pixabay.com)

ДТП сталося в Чечеловском районі 4 вересня

У Дніпрі 4 вересня водій автомобіля "ВАЗ 2103" не впорався з керуванням та допустив зіткнення з деревом. В результаті аварії постраждали 4 людини, повідомляє прес-служба ГУ Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області в Facebook.

Повідомляється, що в районі у м Чечеловском. Дніпро 4 вересня о 9:38 від чергового служби "102" надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду. До місця події були направлені 5 рятувальників ГУ ДСНС в Дніпропетровській області.

Правоохоронці встановили, що водій легкового автомобіля "ВАЗ 2103", чоловік 1965 р.н. не впорався з керуванням та допустив зіткнення з деревом. В результаті аварії постраждали 4 людини. Рятувальники за допомогою пневматичних ножиць звільнили трьох постраждалих.

Зазначено, що на момент прибуття пожежних підрозділів водій автомобіля перебував у кареті швидкої допомоги. Потерпілі з травмами і переломами кінцівок направлені в лікарню.

м. Дніпро: рятувальники вилучили постраждалих із автівки 4 вересня 2017 року о 9:38 від чергового служби «102» надійш...

Опубліковано Головне управління ДСНС України у Дніпропетровській області 4 вересня 2017 р.

Нагадаємо, що 31 серпня, близько 22:30 у селі Поляна на автотрасі Смільниця - Старий Самбір сталося зіткнення двох автомобілів, в результаті якого постраждали 5 осіб.