ua en ru

Дніпро - Сент-Етьєн: Маркевич відзначив рівень гри суперника

Дніпро - Сент-Етьєн: Маркевич відзначив рівень гри суперника Фото: Мирон Маркевич

Мирон Богданович не чекає легкого матчу

Тренер "Дніпра" Мирон Маркевич прокоментував майбутній матч Ліги Європи проти французького "Сент-Етьєна". Про це пише сайт УЄФА.

"І "Сент-Етьєн" змінився, і ми змінилися. І у них, і у нас пішли люди, прийшли нові гравці. З того, що я бачив, команда показує хорошу гру. У них була переможна серія в чемпіонаті, потім, правда, стався збій, але остання гра була показовою, проведеної на хорошому рівні. Не думаю, що "Сент-Етьєн" став слабшим. Команда мобільна, добре підготовлена фізично, так що гра буде непроста", - сказав Маркевич.

"Калініч, Коноплянка, Канкава зараз досить сильно грають в нових клубах і нових чемпіонатах. Калініч стабільно забиває в "Фіорентині", Коноплянка хоча і виходить в основному на заміну, добре проявляє себе, у своєму клубі в чемпіонаті Франції практично постійно грає Канкава. Звичайно, нам їх не вистачає, але ті футболісти, які прийшли до нас, якщо і не замінили пішли на сто відсотків, з кожною грою діють все краще і краще. Ми з оптимізмом дивимося в майбутнє. При дощі техніка теж стоїть на першому плані. "Сент-Етьєн" дуже добре готовий фізично, тому важливо не програти йому в мобільності", - продовжив тренер.

"Без глядачів грати не дуже комфортно. Але з "Лаціо" ми вже так грали, так що звикаємо. Ця гра - остання без глядачів, треба виходити на поле і не думати про некомфортних умовах", - додав наставник "Дніпра".

Нагадаємо, матч відбудеться ввечері 22 жовтня, а РБК-Україна відбудеться онлайн-трансляція поєдинку.