ua en ru

Дніпро - Сент-Етьєн: Французи перемагають в Дніпропетровську

Дніпро - Сент-Етьєн: Французи перемагають в Дніпропетровську Фото: Дніпро - Сент-Етьєн

Дніпряни зіграли в Лізі Європи третій матч

У Дніпропетровську було зіграно матч третього туру групового раунду Ліги Європи між "Дніпром" і "Сент-Етьєном".

Перший тайм вийшов під стати порожніх трибунах "Дніпро-Арени" - нудним. Команди багато боролися в центрі поля. І трохи краще боротьба виходила у гостей. Іноді їм вдавалося доставити м'яча на фланги, звідки йшли дуже непогані подачі. Правда, захист "Дніпра" справлялася.

Лише перед свистком на перерву гості зуміли довести атаку до повноцінного удару, який став результативним. Амума отримав м'яч у штрафний з правого флангу, змістився і точно відправив м'яч низом у правий кут воріт Бойка.

Другий тайм почався з активності "Дніпра", який збільшив командну швидкість. Ця активність призвела до того, що дніпряни могли зрівняти рахунок після удару Ротаня. Але півзахисник, пробиваючи з центру штрафного майданчика, влучив м'ячем у воротаря.

Ще один супермомент був у "Дніпра" В кінцівці поєдинку. Після подачі кутового від Гамори Погба вставив свою голову, від якої м'яч вдарився у поперечину. Але ніхто з дніпрян добити м'яч у сітку ніхто не зміг.

"Дніпро" - "Сент-Етьєн" 0-1
Гол:
Амума, 44
Дніпро: Бойко, Федецький (Гама, 46), Гуйє, Дуглас, Піко, Едмар, Федорчук (Безус, 59), Ротань, Матеус (Піко, 78), Матос, Селезньов
Сент-Етьєн: Рюффье, Клерк, Перрен, Погба, Ассу-Екотто, Лемуан, Пажо, Монне-Паке (Полома, 89), Амума (Дьоманде, 80), Ейссерик (Баебек, 80), Ру

Додамо, що у другому матчі групи G "Лаціо" Обіграв "Русенборг" 3:1 і очолив квартет. "Дніпро" з 4 очками ділить з "Сент-Етьєном" друге місце.