ua en ru

Дніпро - Пандурій: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи

Дніпро - Пандурій. Дніпряни вже забронювали собі місце в раунді плей-офф Ліги Європи. Від останніх двох матчів у групі залежить тільки те, з якого місця кваліфікується український клуб. Дивитися матч Дніпро - Пандурій можна на каналі 2+2, онлайн-трансляція на нашому сайті почнеться в 21:55.

Дніпро - Пандурій. Дніпряни вже забронювали собі місце в раунді плей-офф Ліги Європи. Від останніх двох матчів у групі залежить тільки те, з якого місця кваліфікується український клуб. Дивитися матч Дніпро - Пандурій можна на каналі 2+2, онлайн-трансляція на нашому сайті почнеться в 21:55.

28 листопада
Дніпропетровськ, "Дніпро-Арена"
Дніпро - Пандурій 4:1

Дніпро: Бойко, Влад, Мандзюк, Кравченко, Кулаков, Чеберячко, Кобахідзе, Гама, Політило, Калініч, Зозуля
Пандурій: Педру Мінготе, Момчіловіч, Хрісту, Рада, Пляшке, Булейке, Крістя, Ерік Перейра, Бреевелд, Адрович, Чюкюр

Кінець матчу

Дніпро - Пандурій: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи90 хв. Четвертий цвях! Близниченко обіграв пів команди суперника і перебуваючи на лівому фланзі відкотив в центр на Кобахідзе. Той спробував обіграти захисника увійшовши в штрафний майданчик, але захисник зумів відкотити м'яч в район лінії штрафного, де круглого чекав Кравченко, який своїм ударом зняв павутину з лівої дев'ятки!

Дніпро - Пандурій: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи87 хв. Третій м'яч влітає у ворота Пандурія! Зозуля класно віддав на Шахова, який спершу прибрав захисника, а потім відправив м'яч у дальній кут воріт.

85 хв. Політило класним довгим пасом знайшов у штрафному майданчику гостей Зозулю, який в дотик пробив - Мінготе зумів переправити м'яч на кутовий.

Дніпро - Пандурій: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи81 хв. Заміна в гостей: замість Булейке виходить Піціан.

76 хв. Заволодів перевагою Пандурій в останні хвилини. Шахов зовсім розчинився на полі, як і Близніченко, хоча останньому це можна пробачити.

Дніпро - Пандурій: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи72 хв. Жовта для Адровича за грубий підкат ззаду з ризиком нанесення травми Кравченко. В принципі за таке можна і червону давати.

Дніпро - Пандурій: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи71 хв. Ерік пробиває під праву штангу, Бойко не дотягнувся буквально пару сантиметрів.

Дніпро - Пандурій: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи69 хв. Мабуть Сваток не сподобався арбітру з самого початку. Під час абсолютно нормальної боротьби у штрафному Дніпра, де Сваток штовхався з Адровичом той впав - суддя поставив пенальті. Чистої води симуляція, але арбітр ставить пенальті і дає жовту дебютанту.

Дніпро - Пандурій: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи66 хв. Подвійна заміна у Дніпра: замість Чеберячко і Калінича вийшли Шахов і Сваток, другий дебютант сьогоднішнього вечора.

Дніпро - Пандурій: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи63 хв. Нічого собі! Дістефано наступив на коліно Мандзюку і відразу після цього вдарив того в обличчя. Жовта для гравця гостьової команди.

Дніпро - Пандурій: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи61 хв. Ще одна заміна у гостей: дос Сантос вийшов замість Крісті.

Дніпро - Пандурій: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи58 хв. Заміна у Пандурія: замість Чюкюра вийшов Дістефано.

Дніпро - Пандурій: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи56 хв. Зозуляяя!!! 2:0!!! Калініч зібравши на себе двох захисників катнув м'яч на хід Зозулі, який вийшов один на один з кіпером гостей і спокійно того переграв.

53 хв. Не боїться грати Близніченко, молодець! Отримав м'яч від Кулакова на правому куті чужої штрафної і пробив вище воріт.

49 хв. Міг забивати Дніпро! Близніченко накрутив двох на правому фланзі і прострілив у центр, Калініч пробив, м'яч від захисника відскочив до Кобахідзе, який перебуваючи перед Мінготе не зміг влучити у ворота.

Дніпро - Пандурій: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи46 хв. Розпочався другий тайм. Заміна у складі Дніпра: замість Гами вийшов дебютант єврокубків Близніченко.

Перерва

44 хв. Кобахідзе відмінним пасом з лівого флангу вивів Зозулю один на один з Мінготе. Роман першим дотиком обробив м'яч, а другого дотику зробити не встиг, Рада вчасно вибив м'яч з-під ноги форварда.

40 хв. Чюкюр отримав м'яч на правому фланзі, змістився в центр і пробив низом - удар пройшов в метрі від лівої стійки воріт Бойко.

35 хв. Калініч майже вивів Зозулю один на один, Роман наздогнав м'яч і прокинув того від воротаря, а потім впав. Контакт звичайно був, але суддя пенальті не поставив.

34 хв. Гама відкотив під удар Кравченко, який потужно вистрілив метрів з двадцяти, але Мінготе зіграв надійно, вибивши м'яч в поле.

30 хв. Провалюється періодично Момчіловіч на своєму фланзі, Кобахідзе вже кілька разів небезпечно прострілював з лівої частини поля. Варто сказати, що Пандурій в останні хвилини почав більше контролювати м'яч на чужій половині поля, чекаємо контратак Дніпра.

25 хв. Огризаються гості. Ерік навісив з правого флангу, Бойко невпевнено зіграв на виході, Адрович головою ледь не переправив м'яч у ворота - мимо.

22 хв. Абсолютно шикарний навіс з лівого флангу вдався Владу, м'яч летів прямо до самотнього Калініча, який чомусь пробив не головою, а плечем - м'яч пролетів в сантиметрах від лівої стійки.

17 хв. Зозуля видряпав м'яч у захисника гостей і вийшов один на один з Мінготе. На жаль, спроба перекинути воротаря Роману не вдалася, снаряд полетів вище воріт.

Дніпро - Пандурій: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи13 хв. Перший пішов!!! Кобахідзе навісив з лівого флангу, Зозуля грудьми скинув на лінію воротарського майданчика, де передачу чекав Калініч, який в дотик відправив м'яч у ворота!

11 хв. Кравченко виконував штрафний в метрах тридцяти від воріт гостей, його подача знайшла у карному голову Мандзюка, який вирізав м'яч у дальній кут. Буквально трохи забракло удару для того, щоб бути точним.

8 хв. Ось тобі раз! Після помилки Мандзюка Адрович вискочив на побачення з Бойко, але сам загнав себе до лицьової, позбавивши себе можливості пробити гостро. Сніжно в Дніпропетровську, важко обробляти м'яч, можливо це стало причиною невдалої дії форварда.

4 хв. Незважаючи на резервний склад, дніпряни більш активні в перші хвилини, двічі подавши кутовий і один раз розігравши штрафного. При відсутності Ротаня стандарти не виглядають настільки грізно, як зазвичай.

1 хв. Добрий вечір, шановні читачі! Після безвольної поразки "Динамо" у Бельгії будемо чекати гарних результатів від "Дніпра" і "Чорноморця". У Дніпропетровську холодно, -1 градус на термометрі, але ми сподіваємося, що морозна погода не завадить нам побачити хороший, а головне переможний футбол у виконанні підопічних Рамоса.

"Дніпро" і "Фіорентина" достроково вийшли в плей-офф за підсумками четвертого туру, однак остаточне положення команд у квартеті ще не визначено. Володар першого місця буде сіяним під час жеребкування 1/16 фіналу проведе другий матч цієї стадії на своєму полі.

Перший матч "Пандурія" з клубом з України, ставший також першою зустріччю "Дніпра" з командою з Румунії, завершився мінімальною перемогою дніпрян у Клужі. Єдиний м'яч у їх складі на 38-й хвилині забив капітан Руслан Ротань.

Нагадаємо, захисник "Дніпра" Олександру Влад перебрався в Україну з "Пандурія", де за два сезони зіграв 58 матчів національної першості.