ua en ru

Дніпро - Інтер: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи

Дніпро - Інтер. Першим з українських клубів у Лізі Європи стартує дніпропетровський "Дніпро", в гості до якого приїхав відомий італійський "Інтер". Дивитися матч "Дніпро" - "Інтер" можна на каналі 2+2, а онлайн-трансляція поєдинку розпочалася на нашому сайті 18 вересня в 19:30.

Дніпро - Інтер. Першим з українських клубів у Лізі Європи стартує дніпропетровський "Дніпро", в гості до якого приїхав відомий італійський "Інтер". Дивитися матч "Дніпро" - "Інтер" можна на каналі 2+2, а онлайн-трансляція поєдинку розпочалася на нашому сайті 18 вересня в 19:30.

18 вересня, 20:00
Київ, "Олімпійський"
Дніпро - Інтер 0:1

Гол: Д'Амбросіо, 71

Дніпро: Бойко, Мазух, Стрініч, Дуглас, Федецький, Кравченко (Шахов, 67), (Лучкевич, 75), Канкава, Бруну Гама, Ротань, Коноплянка, Зозуля (Калініч, 79)
Інтер: Ханданович, Жуан, Кампаньяро, Відіч, Додо, Д'Амброзіо, Гуарін, Кузмановіч (Освальдо, 63), Ернанес (Жонатан, 77), М'Віла, Ікарді

Видалення: Ротань, 69

Матч завершено.

90+1 хв. Гама заробив штрафний на правому фланзі атаки. Сам потерпілий виконав стандарт, пославши м'яч прямо в руки Хандановичу.

89 хв. Останні хвилини гри проходять під диктовку гостей. Італійці возять м'яч на своїй половині поля, зрідка вибігаючи в позиційні атаки. Дніпряни намагаються огризатися, але настирності Лучкевича не вистачає, а Коноплянка дуже втомився.

84 хв. Федецький навісив з правого флангу на Калініча, який вирішив бити через себе. М'яч полетів сильно вище поперечини.

81 хв. Возять м'яч італійці в центрі поля. Дніпряни намагаються пресингувати, але це не приносить результату.

Дніпро - Інтер: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи79 хв. Заміна у дніпрян: замість Зозулі вийшов Калініч.

Дніпро - Інтер: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи77 хв. Заміна в гостей: замість Ернанеса на поле вийшов Жонатан.

Дніпро - Інтер: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи75 хв. Чорна смуга для дніпрян триває. Шахов, який вийшов на заміну, отримав травму. Замість нього на поле вийшов Лучкевич.

Дніпро - Інтер: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи71 хв. Д'Амбросіо прорвав захист Дніпра по центру і пробив повз Бойка з лінії воротарського майданчика.

Дніпро - Інтер: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи69 хв. Приїхали. Ротань боровся з Гуаріном, суддя свиснув порушення правил і пішов до гравця Інтера. А далі сталося щось незрозуміле - арбітр відійшов від потерпілого і показав Руслану другу жовту картку і вилучив з поля. Відверто кажучи є питання до арбітра, зовсім не зрозуміло за що був видалений Ротань.

Дніпро - Інтер: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи67 хв. А ось і заміна у Дніпра: замість Кравченка вийшов Шахов.

Дніпро - Інтер: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи63 хв. Заміна у Інтера: замість Кузмановича вийшов Освальдо.

62 хв. Стрініч віддав відмінний пас на Коноплянку, той увійшов у штрафну гостей і пробив у дальній кут воріт - м'яч пройшов у сантиметрах від дальньої штанги. Шикарний момент.

Дніпро - Інтер: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи60 хв. Жовта картка для Ротаня за фол в центрі поля.

56 хв. Що творить Бойко!!! Спершу Д'Амброзіо прорвався по центру до воротарської лінії і розстрілював ворота дніпрян, але Бойко зумів відбити удар перед собою. На добиванні першим був Кузмановіч, з трьох метрів бивший по порожніх воротах, але Бойко зумів витягнутися в струну і відбити м'яч в сторону. Чудова гра голкіпера господарів залишає ворота Дніпра сухими.

Дніпро - Інтер: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи53 хв. Гірчичник Стрінічу за фол проти Кузмановича в центрі поля. Відмахнувся ліктем гравець Дніпра від італійця.

51 хв. Пощастило дніпрянам. Ернанес навісив з лівого флангу, Гуарін опинився один перед Бойко і головою пробив по воротах - м'яч пролетів в сантиметрах над поперечиною.

49 хв. Федецький заробив кутовий на правому фланзі. Ротань подав на дальню штангу, але Ханданович зіграв надійно.

46 хв. Продовжилася гра. Вперед, Дніпро!

Перерва

43 хв. Приблизно три хвилини Дніпро контролював м'яч на чужій половині поля, але небезпеки в діях українців не було, дуже вже організованим виглядає захист італійців.

37 хв. Після подачі з правого флангу головою по воротах Бойка пробивав Кузмановіч - м'яч пішов вище воріт. Коноплянка продовжує грати.

33 хв. Ротань подав кутовий з лівого флангу, але захисники знову зіграли надійно. Двома хвилинами раніше в боротьбі з гравцем Інтера травму отримав Коноплянка, лікарі показали заміну, але Женя хоче продовжувати грати.

Дніпро - Інтер: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи27 хв. Жовта для Кузмановича за зрив небезпечної контратаки.

Дніпро - Інтер: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи25 хв. Жовта Зозулі за відмашку проти М'Віла. Кров іде у гравця Інтера. Роман сперечатися не став, вибачившись перед суперником.

24 хв. Кузмановіч пробив по воротах з лінії штрафної Дніпра - м'яч пролетів в семи метрах від лівої стійки воріт.

20 хв. Ротань подав кутовий з правого флангу на ближню штангу, але захисники гостей зіграли надійно.

17 хв. Коноплянка довгим пасом зі своєї половини поля ледь не вивів Зозулю на побачення з Хандановічем, але Роман до м'яча не встиг.

13 хв. Кузмановіч заробив штрафний в метрах тридцяти від воріт Бойка, але стандарт знову не приніс небезпеки.

9 хв. Коноплянка тікав по лівому флангу, але його з порушенням зупинив Жуан. Штрафний виконав Ротань, у фірмовому стилі навісивши в штрафну, але Гама не дотягнувся до м'яча.

5 хв. Небезпечний штрафний поруч з воротами дніпрян заробив Інтер, але до небезпеки стандарт не призвів.

2 хв. Непогано починають українці. Коноплянка прийняв м'яч на лівому фланзі, змістився в центр і потужно пробив в лівий кут воріт. Ханданович зіграв надійно.

1 хв. Розпочався матч у Києві. Бажаємо дніпропетровцям хорошої гри!

Дніпропетровська і міланська команди потрапили до групи F:

1. Інтер
2. Дніпро
3. Сент-Етьєн
4. Карабах

Дніпропетровський "Дніпро" намагатиметься перешкодити "Інтернаціонале" продовжити безпрограшну серію у матчах з українськими клубами, коли команди зійдуться у першому турі групового етапу Ліги Європи УЄФА.

"Інтер" в шести матчах з клубами з України жодного разу не програв (3 перемоги, 3 нічиї), причому дві перемоги були здобуті італійцями на чужому полі. Два попередні поєдинки у Києві завершилися для клубу серії А перемогою і нічиєї. В обох випадках міланський клуб грав з місцевим "Динамо".

"Дніпро" не програв жодного з п'яти домашніх єврокубкових матчів (4 перемоги, 1 нічия) з тих пір, як в останній раз приймав клуб з Італії. Цим клубом є "Фіорентина", яка здолала "Дніпро" на груповому етапі минулої Ліги Європи з рахунком 2:1.

В останніх шести гостьових матчах "Інтера" в єврокубках одна з команд забивала три голи. У цих зустрічах "нерадзуррі" здобули чотири перемоги(3:1, 3:1, 3:0 і 3:0) при двох поразках (0:3 і 0:3).

У четвер "Інтер" проведе 350-й матч у турнірах УЄФА. У 349 попередніх зустрічах міланський клуб здобув 174 перемоги при 86 нічиїх та 89 поразок. У разі успіху на його рахунку буде рівно половина перемог від загальної кількості проведених ігор. Для "Дніпра" майбутній поєдинок стане 101-му на європейській арені. Ювілейний сотий він провів у Спліті, де зіграв по нулях з місцевим "Хайдуком" в рамках заключного раунду кваліфікації ЛЄ.

Використані матеріали УЄФА