ua en ru

Удень бойовики стріляли 24 рази, використовували 120 мм міномети

Удень бойовики стріляли 24 рази, використовували 120 мм міномети Фото: війна на Донбасі (facebook.com/ato.news)

Ніхто з українських військових не постраждав

Від початку доби, 15 квітня 2018 року, російсько-окупаційні війська станом на 18:00 неділі здійснили 24 обстріли українських опорних пунктів, ніхто з українських військових не постраждав. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Зазначено, що бойовики продовжують застосовувати заборонене Мінськими угодами озброєння. Зокрема на Донецькому напрямку зі 120 та 82 мм мінометів противник відкривав вогонь по оборонцях Павлополя.

Крім цього, з 82 мм мінометів, озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстріляні захисники Пісків, а з гранатометів та стрілецької зброї - укріплення ЗСУ під Водяним, Павлополем та Авдіївкою.

Своєю чергою на Луганському напрямку терористи застосували заборонені 120 та 82 мм міномети по оборонцях Луганського та Світлодарська. Крім цього, з гранатометів та великокаліберних кулеметів вогонь вівся по позиціях сил АТО поблизу Новолуганського, а також з озброєння БМП - під Луганським і Троїцьким.

"Унаслідок ворожих обстрілів жоден український воїн не постраждав", - доповіли у відомстві.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 15 квітня 2018...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 15 квітня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики передали українській стороні тіло військовослужбовця Збройних сил України, який зник 8 квітня під час виконання бойових завдань на лінії розмежування сторін.