ua en ru

Удень бойовики активізували обстріли українських позицій, - штаб АТО

Удень бойовики активізували обстріли українських позицій, - штаб АТО Фото: солдат армії України (РБК-Україна)

Унаслідок бойових дій втрат серед українських військових немає

Із початку доби, 14 жовтня 2017 року, підтримувані Росією бойовики станом на 18:00 суботи 12 разів порушили перемир’я в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі, втрат серед українських військових немає. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"День Захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці не пройшов спокійно у районі проведення АТО. Незважаючи на релігійне свято, російсько-окупаційні угруповання активізували обстріли українських позицій на Приморському напрямку", - йдеться в повідомленні.

Так, з опівночі бойовики тричі з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї били по укріпленнях Збройних Сил України неподалік Талаківки, своєю чергою на Луганському напрямку під вогонь ворожих гранатометів двічі потрапили позиції української армії неподалік Новоолександрівки й одного разу біля Попасної.

"Загалом від початку доби незаконні збройні формування 12 разів порушили перемир’я. Сили АТО 10 разів вогнем у відповідь примушували ворога дотримуватися режиму тиші. Унаслідок бойових дій втрат серед наших військових немає", - констатували у відомстві.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement ЗВЕДЕННЯ ПРЕС-ЦЕНТРУ ШТАБУ АТО СТАНОМ НА 18.00 14 ЖОВТНЯ 2017 РОКУ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 14 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за минулу добу, 13 жовтня 2017 року, в результаті бойових дій поранено двох українських військовослужбовців, загиблих немає.