ua en ru

Дмитро Носіков став генеральним продюсером телеканалу Newsone

Дмитро Носіков став генеральним продюсером телеканалу Newsone Фото: Дмитро Носіков (джерело фото - Детектор медіа)

Сьогодні Носіков був представлений колективу телеканалу

Генеральним продюсером телеканалу Newsone призначений медіа-менеджер Дмитро Носіков. Про це сам Носіков повідомив в інтерв'ю Детектор медіа.

Сьогодні він був представлений колективу телеканалу. За словами Носікова, сьогодні був перший день роботи. Також він заявив, що на каналі буде багато еволюційних змін.

"Так, будуть (зміни, - ред.), їх буде багато, вони будуть яскравими, але говорити про це рано. У мене сьогодні перший робочий день. Скажімо так, меседж про те, що ми "інформаційна еліта", сформований останнім часом, нікуди не дінеться. І якість людей, що працюють в кадрі, навіть після того, як пішла частина людей, не привід думати, що зміниться...Навпаки, якість людей, які будуть працювати в кадрі, тільки покращиться", - повідомив він.

За його словами, зараз буде формуватися стратегія телеканалу, потім вже будуть відбуватися ті або інші зміни.

"Не думаю, що це називається випробувальним терміном, але однозначно зараз буде формуватися стратегія, в результаті якої відбудуться зміни – і до завершення цього процесу ще далеко. Але на сьогоднішній момент цифри каналу ростуть, і те, що виробляється зараз каналом, дає дуже хороші цифри – канал лідер за певним аудиторіями. Навіщо ламати або перебудовувати те, що і так непогано працює? Так що поки ми плануємо еволюційну стратегію змін", - заявив Носіков.

При цьому він повідомив, що звільнився з посади радника міністра енергетики Ігоря Насалика.