ua en ru

Для реалізації судової, правоохоронної та адміністративної реформ необхідно прийняти ряд рішень на рівні Конституції, - Янукович

Президент України Віктор Янукович вважає, що для реалізації судової, правоохоронної та адміністративної реформ необхідно прийняти ряд рішень на рівні Конституції. Про це він заявив, виступаючи на урочистостях, присвячених Дню Соборності, передає кореспондент РБК-Україна.

"В Україні триває реформування судової, правоохоронної та адміністративної системи. Ми приходимо до розуміння необхідності цілеспрямованих і консолідованих рішень на рівні Конституції. Я впевнений, що такі рішення будуть мати глибинне значення для всього суспільства, саме тому конституційна реформа зі справи для вузького кола політиків перетворюється в спільний проект українського суспільства. Саме в цьому я бачу значення створеної Конституційної асамблеї", - сказав Президент.

Також він закликав політиків відкласти політичні протиріччя, не шукати конфліктів, а спрямувати зусилля на пошук спільного бачення перспектив України.

Варто відзначити, що біля Палацу "Україна", де проходять урочистості, присвячені Дню Соборності України, проходить мітинг прихильників Президента, в якому близько 300 присутніх тримають плакати з написами: "Ми підтримуємо курс Президента на об'єднання", "Молодь об'єднає країну", "В єдності наша сила".

Читайте також: Венеціанська комісія закликала опозицію долучитися до конституційного процесу