ua en ru

Дизайнери представили сім кольє на кожен вечір

Першими повернули в моду великі кольє, часто схожі на латні нагрудники, визнані метри подіуму - Альбер Ельбаз з Lanvin, Міучча Прада і Консуело Кастільйоні, дизайнер будинку Marni

Першими повернули в моду великі кольє, часто схожі на латные нагрудники, визнані метри подіуму - Альбер Ельбаз з Lanvin, Міучча Прада і Консуело Кастільйоні, дизайнер будинку Marni. Ельбаз надихався барокової розкішшю, з властивим йому гумором доводячи її до межі кітчу: великі позолочені ланцюга, величезні стрази, шовкові банти. У Prada кольє теж удають коштовностями, але виглядають трохи стриманішими. Консуело Кастільйоні ж, навпаки, використовує підкреслено демократичні матеріали на зразок кольорового пластику, але коштують вони (якщо не брати до уваги колекцію, випущену в колаборації з H&M) майже як золоті. Слідом за метрами haute couture свої варіації на тему cheap & chic у біжутерії пропонують і марки prêt-à-porter та мас-маркету. Тепер можна купити прикрасу до наряду на один вечір, піддатися капризу або подарувати подрузі вподобану річ без жодного приводу - просто тому, що річ сподобалася.

Кольє з текстилю і намистин, Fabiana Filippi

Дизайнери представили сім кольє на кожен вечір

Італійська марка якісного одягу в стилі casual доповнює свої кашемірові кардигани і плаття з льону та бавовни біжутерією в тому ж стилі: ніякої надмірності, ніякого блиску, намистини матові або зовсім обшиті тканиною. Таке кольє можна одягнути не лише на вечірку, але і в офіс.

Кольє з металу з емаллю, New Yorker

Дизайнери представили сім кольє на кожен вечір

Молодіжний мас-маркетный бренд любить варіації на тему трайбалических, етнічних і орієнтальних орнаментів. Кольє з позолочених і покритих емаллю латунних трикутників нагадують прикраси дочки вождя якогось племені масаї.

Кольє з стрічок і стразів, Caractere

Дизайнери представили сім кольє на кожен вечір

Моделі з різнокольорових стразів можна носити як по одному, так і по кілька штук відразу: все залежить від приводу. Ідеальний компаньйон цим кольє - маленьке чорне плаття без рукавів з шовку або віскози.

Кольє із стразів, Lanvin

Дизайнери представили сім кольє на кожен вечір

Це не просто біжутерія, це класика. Такий подарунок оцінить будь-яка, навіть маючи в моді панночка. В кольє втілилося все, що так любить Ельбаз, - насамперед іронічна інтерпретація старовини, надмірність і легкий кітч.

Кольє-ланцюг зі стразами, Patricia Pepe

Дизайнери представили сім кольє на кожен вечір

Відносно скромний варіант з дзеркальними стразами доречний як в офісі з несуворими дрес-кодом, так і на вечірці або коктейлі.

Кольє з ланцюжків і намиста, Pinko

Дизайнери представили сім кольє на кожен вечір

Штучка яскрава, дуже літня. Два ряди матових намистин - жовті і червоні - видадуть у власниці кольє прихильницю відпочинку на іспанській Коста-дель-Соль, а кілька рядів переплетених тонких ланцюжків не дадуть сплутати дизайнерську річ з банальними намистом з курорту.

Кольє із стразів, Swarovski & Maison Martin Margiela

Дизайнери представили сім кольє на кожен вечір

Пік популярності ікони мінімалізму - Maison Martin Margiela - пройшов разом з 90-ми, але найвірніші його прихильники не забувають улюблену марку. Для них компанія Swarovski Elements разом з легендарним будинком випустила лімітовану спільну колекцію кольє з великих кольорових кристалів неправильного огранювання з лазерним гравіюванням у вигляді лого Maison Martin Margiela. Можна носити по одному, а можна - відразу кілька або всі.