ua en ru

Дизайнер фільму створив мотоцикл для Lotus Cars

Компанія Lotus опублікувала нові зображення свого першого байка C-01. А це означає, що довгоочікуваний концепт все-таки буде втілений в реальність.

Компанія Lotus опублікувала нові зображення свого першого байка C-01. А це означає, що довгоочікуваний концепт все-таки буде втілений в реальність.

Про намір створити свій перший мотоцикл З-01 британський виробник гоночних і спортивних авто Lotus Cars заявив ще влітку минулого року. Недавно компанія опублікувала нову серію зображень майбутнього байка, конструювати який буде гоночна команда Kodewa і Holzer Group. А головне - виробники підтвердили, що транспортний засіб отримав право пересуватися по дорогах загального користування.Незабаром концепт обросте цілком відчутними карбоновим обвісом John Player Special та чотиритактним V-подібним двигуном.

Об'єм двигуна складе 1195 кубів, віддача - 200 "коней", а інші деталі супербайка будуть виготовлені з титану і авіаційної сталі. Над зовнішнім виглядом C-01 попрацював Даніель Симон. Він відомий своїми футуристичними концептами: приміром, у свій час Симон створював дизайн для Bugatti Veyron і светоциклов для фільму "Трон: Спадщина".
Відомо, що буде випущено всього сто примірників С-01, так що бажаючим покататися на мотоциклі майбутнього варто поквапитися заявити про своє бажання придбати його.

Дизайнер фільму створив мотоцикл для Lotus Cars Дизайнер фільму створив мотоцикл для Lotus Cars Дизайнер фільму створив мотоцикл для Lotus Cars