ua en ru

"Диверсант" Сулейманов був заарештований ФСБ близько трьох тижнів тому, - Чубаров

"Диверсант" Сулейманов був заарештований ФСБ близько трьох тижнів тому, - Чубаров Фото: Рефат Чубаров повідомив нові відомості про "українського диверсанта" Редвана Сулейманова

Глава Меджлісу розповів, що затриманий фактично постійно жив у Криму

Затриманий в окупованому Криму "український диверсант" Редван Сулейманов, який зізнався у планах влаштувати вибух в аеропорту і на вокзалі Сімферополя, ймовірно був заарештований ФСБ ще близько трьох тижнів тому. Про це повідомив народний депутат, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров у Facebook.

Він також розповів, що Сулейманов фактично проживав у Криму, але, можливо, був прописаний у Запоріжжі.


"Як ми і припускали, людина реальна і перебуває у великій біді: був заарештований ФСБ, імовірно, близько 3-х тижнів тому. Фактично проживав в одному з сіл Сімферопольського району. Можливо, в Запоріжжі був прописаний, але жив постійно в Криму", - написав Чубаров.

Крім того, глава Меджлісу зазначив, що всі рідні і близькі затриманого живуть в Криму, але приховують його арешт.

"Така поведінка стає нормою для частини жителів Криму, їх лякають тим, що розповівши сусідам про свою проблему, вони більше не побачать живими своїх заарештованих близьких", - констатував він.

Нагадаємо, затриманий в окупованому Криму "український диверсант" Редван Сулейманов, який підозрюється Федеральною службою безпеки Росії в підготовці терактів на півострові, нібито повідомив про плани влаштувати вибух в аеропорту і на вокзалі Сімферополя.