ua en ru

Директора Волинського облавтодору затримали на хабарі у 300 тис. гривень

Директора Волинського облавтодору затримали на хабарі у 300 тис. гривень Фото: вилучені кошти (facebook.com/lysenko.andrii)

Наразі тривають невідкладні слідчі дії

Директора Волинського облавтодору затримали на хабарі у 300 тис. гривень. Про це у Facebook повідомив прес-секретар Генпрокуратури Андрій Лисенко.

Як зазначається, очільника дочірнього підприємства "Волинський облавтодор" ВАТ "Державна акціонерна компанія "Автомобільні дороги України" затримали на хабарі сьогодні, 12 вересня 2018 року.

Повідомляється, чиновник за вказану суму вирішував "питання" щодо укладення із підприємцями договорів про оренду приміщення, яке перебуває на балансі облатодору.

Наразі тривають невідкладні слідчі дії, після яких чиновнику буде повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу Україниу (вимагання й одержання неправомірної вигоди).

За повідомленням ЗМІ, мова йде про Миколу Янчука.

Директора Волинського облавтодору затримали на хабарі у 300 тис. гривень
Директора Волинського облавтодору затримали на хабарі у 300 тис. гривень

Фото: директора Волинського облавтодору затримали на хабарі (facebook.com/lysenko.andrii)

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що прокуратура Полтавської області спільно зі співробітниками СБУ затримала на хабарі у тисячу доларів прокурора Полтавської місцевої прокуратури.

Крім того, повідомлялося, що на одержанні хабара викрито виконувача обов'язків голови Державної служби геології та надр України.