ua en ru

Директора Полтавського облавтодору звільнили за неякісну роботу

Директора Полтавського облавтодору звільнили за неякісну роботу Фото: звільнено голову автодору у Полтавській області

Чиновника звинуватили у фінансових порушеннях та неефективному управлінні

Державне акціонерне підприємство "Автомобільні дороги України" звільнило з посади директора Полтавського облавтодору Дмитра Осовського через численні фінансові порушення та неефективне управління. Про це повідомляє прес-служба ДАК.

"Це рішення назрівало вже давно. Численні фінансові порушення, прямі збитки підприємства та неефективне управління, що призвело майже до банкрутства Полтавського облавтодору - це той осередок проблем, що показала глобальна перевірка його діяльності" - зазначив керівник ДАК Артем Гриненко.

За його інформацією, саме результати роботи контрольно-ревізійної комісії на підприємстві і стали підставою для звільнення.

З його слів, останньою краплею стало продемонстроване на засіданні уряду відео.

"Здається, 8 березня вже пройшло, тому засипати ями землею з травою і квітами, навіть жартома, - вже не смішно. До речі, це вже не перше ноу-хау Полтавського облавтодору: минулого тижня вкладали асфальт у дощ", - додав Гриненко.

Крім Осовського, було також звільнено керівника філії, яка виконувала зняті на відео дорожні роботи.

Нагадаємо, 16 березня Державне підприємство Автомобільні дороги України звільнило з посади директора Львівського облавтодору Андрія Сліпецького.