ua en ru

Директора "Еліта-Центр" заарештували на два місяці, заставу 1,3 млн гривень

Директора "Еліта-Центр" заарештували на два місяці, заставу 1,3 млн гривень Фото: арешт директора "Еліта-центр" (kyiv.gp.gov.ua)

Заарештовано директора скандально відомої компанії і його спільника

Директора будівельної компанії "Еліта-Центр" взяли під варту на 30 днів, але дали можливість вийти під заставу. Про це 17 лютого повідомили в Facebook прокуратури Києва.

Зокрема, повідомляється, що директору скандально відомої будівельної компанії "Еліта-Центр", який був затриманий за вимагання 50 тисяч доларів, було обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 діб. Альтернативою тюремного ув'язнення є заставу в розмірі 1,3 млн гривень.

Крім того, на 60 діб заарештований його спільник - керівник ТОВ "Будівельно-інвестиційна компанія" ПСП ЛТД, затриманого після отримання отриманих здирником засобів.

"В якості альтернативи суд визначив для підозрюваного заставу в сумі 140 тис. Грн. Запобіжний захід другому фігуранту виробництва прокуратура оскаржуватиме в частині застави", - йдеться в повідомленні.

ДИРЕКТОРА "ЕЛІТА-ЦЕНТР" ТА ЙОГО СПІЛЬНИКА ЗААРЕШТОВАНО НА 2 МІСЯЦІ За клопотанням Київської місцевої прокуратури N9 д...

Опубліковано Прокуратура міста Києва 17 лютого 2018 р.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, Співробітники прокуратури Києва затримали директора ТОВ "Еліта центр", який намагався організувати чергову аферу в столиці.