ua en ru

Директор "Львівського бронетанкового заводу" звільнений за зрив графіків виробництв

Директор "Львівського бронетанкового заводу" звільнений за зрив графіків виробництв Фото: танки виробництва ЛБТЗ

Мова йде про налагодження серійного виробництва бронемашин "Дозор-Б"

Директор "Львівського бронетанкового заводу" Олександр Остапець звільнений за зрив графіків виробництв. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДК "Укроборонпром".

"Керівництво ДК "Укроборонпром" прийняло рішення змінити керівника ДП "Львівський бронетанковий завод" за невиконання виробничих планів на підприємстві. Зокрема, мова йде про затримки у налагодженні повноцінного серійного виробництва бронемашин "Дозор-Б" від березня місяця", - йдеться в повідомленні. Про це повідомив.

Зараз виконуючим обов'язки директора "Львівського бронетанкового заводу" призначений головний інженер Віктор Андрощук, якому поставлене завдання якнайшвидше надолужити темпи виробничого процесу.

"У нової команди "Укроборонпрому" дуже проста філософія: не виконуєш поставлених перед тобою завдань - звільни відповідну посаду. Дотримання виробничих планів - це особиста відповідальність керівника будь-якого з наших підприємств", - підкреслив перший заступник генерального директора концерну Сергій Пинькас.


Повідомляється, що стосовно Остапця неодноразово фіксувались проблемні ситуації, а за результатами проведеної чергової перевірки було виявлено зрив виробничих графіків.

Нагадаємо, що цього тижня був звільнений керівник ще одного бронетанкового підприємства - ДП "Завод ім. В. А. Малишева".