ua en ru

Директор "Київавтодору" Глінський вважає, що фури є одним з основних факторів руйнування доріг

Директор "Київавтодору" Георгій Глінський повідомив, що фури у м. Києві є одним із основних факторів руйнування доріг. Про це він повідомив на розширеній колегії Київської міської державної адміністрації (КМДА), передає кореспондент РБК-Україна.

"На сьогоднішній день фури безконтрольно прямують містом і нарізають колію. І там, де більше всього рухалися фури, ми сьогодні маємо найбільші проблеми. Це - Велика окружна дорога, Мала окружна дорога, вул. Заболотного. Там, де більше всього було вагового транспорту , там дороги більше всього зазнали руйнувань", - зазначив Глінський.

Водночас голова КМДА Олександр Попов додав, що підприємства, які мають фури, повинні займатися ремонтом доріг і вулиць, біля території, яку вони займають.

"У нас в центрі міста працюють величезні підприємства, до яких цілодобово прямують фури... Вони повинні приймати участи і хоча б біля себе виконати (дорожні) роботи", - вважає Попов.

Нагадаємо, за підрахунками "Київавтодору", сьогодні в Києві 98 тис. кв. м асфальтового покриття є аварійно небезпечними.

Читайте також: Попов: Майже прийнято рішення про будівництво окружної дороги у Києві