ua en ru

У дипломатичному кварталі столиці Афганістану прогримів вибух

У дипломатичному кварталі столиці Афганістану прогримів вибух Фото: Кабул

З початку року в Кабулі сталося чотири вибухи

В Кабулі сьогодні вибухнула магнітна бомба, прикріплена до автомобілю. Про це повідомляє Reuters, посилаючись на поліцію.

Вибух став черговою акцією серії терактів, що відбулися в афганської столиці в цьому році. Він пролунав в районі Вазір Акбар Хан, де розташовано безліч посольств іноземних держав і урядових будівель. Про кількість жертв не повідомляється.

Як наголошується, що вибух стався через день після двох нападів терористів-смертників в Кабулі, включаючи підрив вантажівки біля приміщень іноземних компаній-підрядників у міського аеропорту. В результаті теракту загинули десятки людей.

З початку року в Кабулі сталося чотири вибухи. Один з терактів стався 3 січня. В цей день група терористів здійснила напад на консульство Індії в місті Мазарі-Шаріф на півночі країни.

Нагадаємо, в столиці Афганістану поряд з урядовим кварталом стався вибух. 1 січня вибухнула машина поруч з французьким рестораном в Кабулі.

Як повідомлялося, "Талібан" взяв на себе відповідальність за вибухи в Кабулі. Вибух стався в районі посольств і урядових будівель.